Friday, 4 December 2009

Jom...cuci mata Part 13

Salamualaikum semua, hari ni FA post entry untuk ruangan Jom..cuci mata lagi.. Kali ni kita cuci mata lagi dengan koleksi NekPP..

wah wah wah nekpp..macam-macam adaa yerrr.. hari tu Portmeirion variations dan Portmeirion botanic garden..hari ni botanic roses dan Royal Albert plakssss.. itu set RA 100 years bila dah dapat nanti jangan lupoooo nooooo share gambar lagi..hehe

Jom kita skodeng apa yang ada dalam robokk nekpp niii...

untuk melihat koleksi-koleksi nekpp yang lain.. Sila click sini dan sini..









1 comment:

  1. buntang mata tengok koleksi cik port nih...:)..

    ReplyDelete