Friday, 4 September 2009

Royal Albert Moss Rose Set & RA Wall Plates





Salam semua..minta maaf yang both RA set ni dah ada kakak ni order.. tapi kalau kakak-kakak yang lain nak order set yg sama..boleh lah email saya atau call number kak mimi tu ..

kakk..ni dia barang2 yg akak order tu..dah on the wayyyyyy..hehehe..nanti sampai mummy Fa roger-roger akak yerr...sorry kak lambat sangat FA nak post gambar2 ni..jangan marah yer kak..

alamakk..gambar plates tu nampak kecik lah pulaks..

6 comments:

  1. cantiknyaaa!!! geram gak tengok bunga RA la!!

    ReplyDelete
  2. slm kenal FA, akak mmg peminat RA sbb klasik & berseni.tambah my cousin dah bawak balik set2 RA nye & pinggan antik omputih tu naik julinglah mata akak ni..geram2..meleleh ayak liur dibuatnye...tengok pulak kat BA ni aduhai...bilalah akak nak order ni.......

    ReplyDelete
  3. ain- ha'ah lah kak..fa pun dah jatuh cinta dengan bunga bunga RA ni..hehehe..tapi fa suka yang made in england punya kak..sebab quality cantik skit..

    ReplyDelete
  4. salam kenal kaknor..mmg geram kak nor..lagi2 kalau RA yg antik ni..yang susah nak dapat macam enchanment tuh..mmg class habis..wahh..cousin kak nor baru bawa balik yer..mesti cun collection dia.. nanti bila akak nak order roger roger lah fa yekk..hehe..take care kakk

    ReplyDelete